Last news in Fakti

6 Февруари, 2024 12:30 1 223 0

Бивш световен шампион: Едва ли ще има бой Фюри - Усик

  • карл фроч-
  • бокс-
  • спорт-
  • тайсън фюри-
  • олександър усик

Те ни дават нещо, за което да говорим, поддържат мечтата жива и държат всички фенове развълнувани

Карл Фроч - бивш световен шампион в супер средна категория, призова да не се надяваме много, че битката за абсолютната световна титла в тежка категория между Тайсън Фюри и Олександър Усик ще се проведе на 18 май.

Боят трябваше да бъде на 17 февруари, но бе отложен заради рана, която получи британецът по време на тренировките. Това е поредното отлагане на боя, който първоначално се чакаше през април миналата година.

„Дата, която обявиха, е наистина удобна“, казва Фроч. „Всички са разстроени, ядосани и депресирани, че тази битка за титлата абсолютен шампион няма да се състои. И така, какво правят? Посочиха датата 18 май. Но нека да помислим малко. Те ни дават нещо, за което да говорим, поддържат мечтата жива и държат всички фенове развълнувани."

„Тази дата беше извадена от нищото и мисля, че ни продават глупости, защото не можете да кажете 18 май, без да знаете какво ще прави Фюри през следващите два месеца и как окото му ще се излекува. Чудесно е, че имат дата и са я определили и все още искат да се случи, но честно казано, не чувствам нищо, когато го чуя. Едва ли ще има такъв бой“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА