Last news in Fakti

13 Януари, 2022 17:15 2 595 9

Феновете на Локомотив София молят за помощ

  • локомотив софия

Организираните привърженици на Локо Сф ще събират подписки и молят за помощ във важна за тях инициатива

Феновете на Локомотив София молят за помощ - 1
Снимка: Фен клуб Локомотив София

В сряда фенове на Локомотив София официално стартираха гражданска подписка с искане за основно реновиране на стадион "Локомотив". Подписката е инициирана от УО “Железни Бригади” и е подкрепена с подписите на една от легендите на Локомотив - Спиро Дебърски, спортния журналист - Петър Милушев, дъщерята на Никола Котков - Котето - Мария Коткова, както и общинските съветници в Столична община Димитър Антов и Владимир Митов.

Подписката е входирана в деловодствата на Министерството на младежта и спорта, Областната администрация на Област София и Столична община и е със срок от 3 месеца. През тези 3 месеца, привържениците очакват инициативата да бъде подкрепена от всички настоящи и бивши известни дейци в Локомотив, както и от сегашното ръководство на ФК и ОСК, всички футболисти, спортисти и бивши легенди на клуба.

Всеки, който желае, може да се включи в инициативата, разпечатвайки сам формуляра и предавайки го в кафенето на стадиона в квартал “Надежда”.

Сигурни сме, че за тази добра кауза биха се подписали страшно много хора и за това апелираме - бъдете активни! За да внесем след 3 месеца максимален брой подписи на отговорните институции, с апел към тях да си свършат работата, като вземат необходимите мерки стадион Локомотив да се използва по предназначение, да бъде безопасно и модерно спортно съоръжение, каквото всички искаме да бъде", пишат феновете на най-стария железничарски клуб.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дерайлира ли?

    5 0 Отговор
    Две световно неизвестни фирми подложиха рамо (или каквото и да е), а резултатът- като Левски...
  • 2 Тома

    8 0 Отговор
    Да им помогне джибрил когото избраха за шеф на бфс
  • 3 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    7 1 Отговор
    Футболистите от всички клубове ЦСКА, Левски, Локомотив София, Берое ... да заделят по 10%-15% от ОГРАМНИТЕ СИ ЗАПЛАТИ. И със събраните пари да си строят стадиони, да си слагат осветление ... Не ги ли е срам футболистите, да взимат по 10 000 лева, по 20 000 лева, по 50 000 лева месечни заплати. И да искат от обикновенните хора с 800 -1200 лева месечна заплата да им дават пари за стадионите, за осветление, за заплати ...
  • 4 Клаудио

    4 1 Отговор
    Трябва всички клубове да имат хубави стадиони! Много е важно обаче, тъй като са частни клубове, да си финансират те проектите.
    Наистина , ако не могат да печелят от футбол, тогава да не се наричат Професионални, а да станат Аматьорски.

    Коментиран от #6

  • 5 Левскар

    4 1 Отговор
    Аз съм Левскар, но ще се подпиша. Локото заслужават добър стадион.

    Коментиран от #8

  • 6 Наемател

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Клаудио":

    Ама стадионите не са техни. Все едно някой да ти даде под наем апартамент и ти да го направиш лукс? Напротив държавата/общината трябва да построи стадионите а отборите да плащат наем.

    Коментиран от #7

  • 7 Хубаво

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Наемател":

    Нека общината построи един стадион и всички отбори в града да го ползват и да плащат наем, защо да се строят два, четри или пет стадиона в един град.
    Милан и Интер как играят на един стадион.
  • 8 Иво

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Левскар":

    всички заслужават да имат по добри условия,ако искаме да развиваме изобщо спортът като нация
  • 9 Локо Пловдив

    1 0 Отговор
    Ще има да чакате , министърчето е заето да прави срадион на супата с пари от държавата .