Last news in Fakti

4 Февруари, 2022 18:00 6 843 6

Хабиб към Джейк Пол: Всеки може да се боксира, но ти в клетката няма да издържиш и няколко минути с мен

  • хабиб нурмагомедов-
  • джейк пол-
  • mma

Дагестанецът не остана длъжен на американеца за нападките към него

Хабиб към Джейк Пол: Всеки може да се боксира, но ти в клетката няма да издържиш и няколко минути с мен - 1
Снимка: БГНЕС

Хабиб Нурмагомедов отговори на Джейк Пол за хвърлената му ръкавица, като оспори качествата му на комплексен боец, за какъвто претендира американецът.

Гледах неговите спаринги и тренировките му в ММА. Има още много да учи. Той знае как да удря, добър е в бокса. Всеки може да боксира, вие също. Но не можете да се борите. Това е съвсем различно. Ако иска да се пробва в ММА, тогава можем да му дадем шанс. Можем да му платим хонорар. Ще видим“, каза дагестанецът в профила си в Instagram, цитиран от MMA.bg.

Припомняме, че по-рано „Орела“ покани Пол в своята организация за смесени бойни изкуства Eagle FC, но той му отвърна, че би искал €35 млн. за целта.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 20 Отговор
    "Всеки може да се боксира". Тоя овцееб ако излезе срещу посредствен боксьор по правилата на бокса, няма да разбере откъде му е дошъл нокаутът.

    Коментиран от #2

  • 2 Бохо

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Чувал си ти за бокс
  • 3 Мартин

    4 6 Отговор
    По правилата на бокса Хабиб няма шанс.
  • 4 Yhu

    2 2 Отговор
    Бокса не е ММА, много хора не правят разликата, хабиб по добре да не влиза в боксов ринг. Не че тоя Джейк е голяма заплаха, ама все пак да не си пробва късмета,
  • 5 БББ

    5 0 Отговор
    ,всеки може да се боксира ако наистина Хабиб е казал така, значи не знае нищо за спорта
  • 6 Гого

    2 1 Отговор
    Хаха Българина разбирач боец е как бе ако бил влезал в ринг ако това онова ей папагали а вие къде ще влезете в клозета външния на сруго място ааа да пред монитора и да пишете глупости … и забравих да кажа само дачия и тесла нали ??? Еее как бе