Last news in Fakti

6 Февруари, 2022 17:18 2 071 0

Нападател на Байерн Мюнхен забърка сериозен скаднал в Камерун

  • байерн мюнхен-
  • ерик-максим чупо-мотинг-
  • камерун-
  • купата на африканските нации-
  • буркина фасо

Таранът е бил включен в стартовия състав на "неукротимите лъвове" за мача за третото място на Купата на Африканските нации срещу Буркина Фасо снощи

Нападател на Байерн Мюнхен забърка сериозен скаднал в Камерун - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Байерн Мюнхен Ерик-Максим Чупо-Мотинг забърка сериозен скаднал в родината си Камерун. Таранът е бил включен в стартовия състав на "неукротимите лъвове" за мача за третото място на Купата на Африканските нации срещу Буркина Фасо снощи. Малко по-късно обаче е заменен.

Смяташе се, че Чупо-Мотинг е получил контузия, но впоследствие стана ясно, че той е обявил, че не иска да играе под ръководството на селекционера Тони Консейсао.

"Казах на треньора, че не мога да играя в този мач заради психологически проблем. Заради всичко, което се случи. Дойдох тук, за да помогна на отбора на Купата на Африка. Треньорът обаче ми показа, че не разчита на 100% на мен", каза нападателят.

Камерун губеше с 0:3, но стигна до 3:3 с голове в края на мача, а след това победи с 5:3 при изпълнението на дузпи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА