Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 16:33 827 2

Бивш футболист на ЦСКА преживява ужасен период след раздялата с "армейците"

  • юнус санкаре-
  • санкаре-
  • гиресунспор

Юнус Санкаре нямаше късмет в Гърция, а сега е в Турция, където кара кошмарен епизод от своята кариера

Бивш футболист на ЦСКА преживява ужасен период след раздялата с "армейците" - 1
Санкаре с екипа на ЦСКА срещу Бате (Борисов), снимка: БГНЕС

Бившият футболист на ЦСКА Юнус Санкаре, който в момента има договор с турския Гиресунспор, преживява много трудни моменти. Халфът бе продаден на гръцкия Панатинайкос, но след това се озова в Турция. Санкаре направи шокиращи разкрития в интервю за „Екип“.

„В колата съм, за да заредя телефона си, защото са спрели тока и интернета вкъщи. Не се чувствам в безопасност изобщо. Започнах първия мач, само след седмица подготовка, но треньорът Хакан Келес ме извади. Няма проблем, но няма и обяснение. След това разбрах, че треньорът го прави, защото не иска да разчита на мен, докато клубът направи всичко възможно, за да ме привлече. Започнаха да ме оставят настрана, приемах го търпеливо. Но от един момент започнаха да ме глобяват за всичко и без да ми отговарят. Аз останах спокоен, а те поискаха да ми намалят и заплатата“, каза той.

„Чувствам, че климатът е враждебен. Когато ходя на тренировки, особено сутрин, понякога няма охрана на стадиона, който е отворен за всички. Не знам дали е от притеснение, но виждам как се приближават подозрителни хора по всяко време. Не вярвам на всичко, ходя там със страх в стомаха. Нищо такова не ми се е случвало. Притеснявам се за безопасността си. Не съм спокоен и честно казано не знам какво да правя“, споделя още играчът.

„Те използват всички възможни средства за натиск. В понеделник, 7 февруари президентът ме заплаши. Той ми каза: „Държа фенове от доста време, ако нещо ти се случи, няма да е мой проблем“. Опитах се да се успокоя и той ми затвори“, добави полузащитникът, който не е получавал заплата за декември и януари, а освен това е бил накаран да изнесе нещата от жилището си в града.

„Когато президентът обяви, че може да разкрие адреса ти на привържениците си, можем да се страхуваме за Юнус. Посъветвах го на обществени места никога да не е сам. Свързахме се и с посолството", обяснява адвокатът на Санкаре.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАТ

    2 1 Отговор
    Вината е в него! Когато игра в ЦСКА пак правеше същите номера! Има и такъв тип футболисти, скандалджий и интриганти.
  • 2 Димитър

    0 1 Отговор
    Еж мамалига тъмно зелен гьотферен лаком за пари