Last news in Fakti

4 Декември, 2023 08:30 1 720 0

Мъри Стоилов с гръмко обещание след 3:0 в Турция

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • гьозтепе-
  • гиресунспор-
  • турция

Тимът му излезе на трето място във временното класиране на местната втора дивизия, а българинът обеща, че играчите му ще продължат да радват феновете с изявите си

Мъри Стоилов с гръмко обещание след 3:0 в Турция - 1

Станимир Стоилов говори след втората си победа начело на турския Гьозтепе - 3:0 над Гиресунспор у дома.

Тимът му излезе на трето място във временното класиране на местната втора дивизия, а българинът обеща, че играчите му ще продължат да радват феновете с изявите си.

"Това беше много добра и важна победа за нас. Имахме много възможности в мача, но не успяхме да се възползваме от тях, както искахме. Трябва да сме по-концентрирани, особено в завършващата фаза. Ако бяхме постигнали това, щяхме да си решим мача по-рано. Но в същото време се опитахме да направим това и се фокусирахме върху него. Това също беше важно за нас. Опитахме се да играем нашия стил. Опитахме се да играем по-доминиращ, агресивен и динамичен футбол. Променихме това, което искаме. Искаме да продължим по този начин, защото това ни носи успех", заяви Мъри.

"Ще продължим да работим много здраво. Нито играчите, нито ние мислим, че всичко е наред. В момента се опитваме да създадем собствена доминираща философия за игра. Ще продължим да надграждаме върху това".

"Също така ще продължим да радваме нашите фенове. Гьозтепе има много фенове и все повече публика започва да идва на мачовете. Винаги ще се опитваме да бъде по-добри за тях", завърши Станимир Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА