Last news in Fakti

4 Декември, 2023 09:30 1 671 4

В ЦСКА започват чистка от днес, ясен е първият напускащ

  • мено кох-
  • цска-
  • футбол

Нидерландският защитник започна сезона като титуляр, но се провали тотално и оттогава е забит на пейката

В ЦСКА започват чистка от днес, ясен е първият напускащ - 1

Чистката в ЦСКА стартира днес. Клубът ще разтрогне договора на защитника Мено Кох, разкриха пред „Мач Телеграф“ от стадион „Българска армия“.

Нидерландският защитник започна сезона като титуляр, но се провали тотално и оттогава е забит на пейката. Кох, който в един момент беше и капитан на „червените“, не е доволен от статуса си на твърда резерва, а от клуба още по-малко искат да му плащат заплатата без да играе.

Мено Кох беше нарочен за гонене и в края на миналия сезон, когато контрактът му изтичаше. В последния момент обаче той се съгласи на солидно намаление на заплатата, за да остане. Новият му договор, който беше за една година, обаче се оказа грешно решение на ръководството.

Според запознати Мено Кох няма да е единственият, на когото контрактът ще бъде предсрочно прекратен. Втори списъка е Брадли де Нойер. Защитникът обаче все още е контузен и не е съгласен на разтрогване по взаимно съгласие. Нидерландецът, за когото Иван Василев – Кюстендилеца обяви в събота, че постоянно ходи пиян на рехабилитация, ще бъде освободен най-късно около Нова година.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    6 17 Отговор
    ТИРЕТО, ТИРЕТО , цска ТИРЕ София.

    Коментиран от #4

  • 2 ЦСКА-ар

    9 0 Отговор
    За брадли де нойер съм напълно съгласен! Пълен аматьор !
  • 3 Локо Сф1956

    8 0 Отговор
    Истината за Мено Кох, е че неговата съпруга е повлияла на Кох, да се прибират в Нидерландия, още повече , че имат вече дете от м. април тази година.
  • 4 Лафчис 2016

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Сменяй ги тия илачи, не виждаш ли , че не ти помагат.
    Ако тябва смени и дофторааа.
    В Ст.Загора, Кърджали и Разград има много добри специалисти.