Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 14:31 2 924 2

Георги Шейтанов: Не ми обясниха защо ме махат от националния отбор

  • ясен петров-
  • георги шейтанов-
  • футбол-
  • национален отбор

Ясен Петров беше готов да си тръгне с мен, но аз го убедих, че трябва да остане заедно с другите от щаба

Георги Шейтанов: Не ми обясниха защо ме махат от националния отбор - 1
Снимка:

Георги Шейтанов вече не е треньор на вратарите в националния отбор. Той бе част от щаба на Ясен Петров, с когото работи преди това дълги години в Китай и Левски. Решението е доста изненадващо на база свършеното от специалиста през последната година.

Шейтанов не скри разочарованието си пред "Тема спорт".

"Истина е, че вече не съм треньор на вратарите на националния отбор. Не зная каква е причината за това, такава не ми бе обявена. Трябва да попитате футболния съюз за решението", сподели бившият вратар на Левски, Славия, Локо Сф, Монтана, Вихрен и др.

На въпрос вярно ли е, че е освободен заради конфликт със стража на ЦСКА 1948 Даниел Наумов, който преди време говори за такъв с него, Шейтанов заяви:

"По принцип се носи някакъв слух, че съм сменен заради проблема, че не взимам Даниел Наумов в националния, но на мен не ми се вярва да е така. Макар че още преди месец много сериозни хора ми звъняха да ми кажат, че искат да ме сменят и дори вече са го направили. Аз обаче не мога да обвинявам никого. Наумов просто не беше в добра форма през есента и целият екип се опитахме да му помогнем, но той не го разбра".

Както е известно, Изпълкомът на БФС обяви в края на януари, че Ясен Петров е подписал нов договор като селекционер на трикольорите.

"Говорих с Ясен Петров. Той беше готов да си тръгне с мен, но аз го убедих, че трябва да остане заедно с другите от щаба. Ясен ме подкрепи, беше се разколебал, но му казах, че за него това е кауза, която трябва да довърши. Той е човек, който ми е дал много. И аз не мога да му бъда сърдит по никакъв начин. Заедно сме от над 10 години", добави Георги Шейтанов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дражев

    3 0 Отговор
    Щото си връзкарче, а сега дойде ново такова с корабни въжета…
  • 2 кУмУнист

    1 0 Отговор
    Поредния треньор чучуло. Едни звъннат и бобчо перуката уволнява, иначе на треньор никой не можел да му каже нещо. Сами си позорите имената в национала. Ще цитирам по памет нещо което ми хареса прочетено преди дни: Не работи някъде или с някого, който в момента в който си отидеш след два дни ще те замени и ще те забрави. Нещо подобно беше.