Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 12:47 916 1

Наш нападател подписа с елитен румънски клуб

  • милчо ангелов-
  • футбол-
  • фк брашов-
  • нападател

Милчо Ангелов имаше възможност да подсили Локомотив (София), но той отказа

Наш нападател подписа с елитен румънски клуб - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят Милчо Ангелов официално стана футболист на румънския ФК Брашов, след като подписа договор до края на сезона. 27-годишният бивш младежки национал за последно играеше за Царско село (София) в Първа лига, но напусна заедно с почти целия отбор през зимата.

Пред него имаше възможност да подсили Локомотив (София), но той отказа. След това тренираше с родния си клуб Черноморец (Бургас), както и с втородивизионния Созопол. Първата опция зад граница обаче се оказа интересен вариант за него и той прие предложението на румънския ФК Брашов. Тази сутрин той премина медицински прегледи и след това подписа договора си.

Брашов е на 16-о място от 20 отбора в румънската втора дивизия и се бори за оцеляването си. Условията за работа, както и финансовите, обаче са достатъчно добри.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ицо

    2 2 Отговор
    Да им е честит! Със здраве да си го ползват. Този има толкова нисък процент на успеваемост, че след месец ще се чудят как да го разкарат.