Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 12:12 1 311 0

Таран на Лудогорец пред трансфер в Испания

  • ихинио марин-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • черно море

Той е бил пожелан от 8-ия към днешната в Сегунда дивисион Картахена

Таран на Лудогорец пред трансфер в Испания - 1
Снимка:

Нападателят на Лудогорец Ихинио Марин може да се върне през лятото в Испания. Той е бил пожелан от 8-ия към днешната в Сегунда дивисион Картахена, пише "Тема спорт".

Треньор на другия испански отбор, чийто прякор е "Жълтата подводница" (б.а. - след Виляреал), е Луис Карион.

43-годишният специалист познава отлично Ихинио Марин от съвместния им престой в Нумансия. Именно там нападателят показа какво може, отбелязвайки 10 гола в 38 мача и привличайки интереса на Лудогорец към себе си. В момента голмайстор на Картахена е Рубен Кастро, който обаче е на 40 години и скоро ще спре с футбола.

Ихинио Марин дойде в Разград през лятото на 2020 г. и започна много силно своя престой при шампионите, като вкара 4 гола в 8 мача. През септември 2020 г. обаче той счупи своя глезен на тежкия терен в Монтана и оттам започнаха неговите главоболия. Ихинио се върна на терена през лятото на 2021 г., като до момента има 10 мача в Първа лига този сезон, в които обаче не е вкарал гол.

Различни контузии пък му попречиха да проведе нормални зимна подготавка. С привличането на Матиас Тисера и с наличието на голмайстора Пиерос Coтириу, се очаква Ихинио Марин да получава все по-малко шансове за изява за в бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА