Last news in Fakti

5 Март, 2022 17:55 7 606 6

Днес легендата Валентино Роси е сред най-щастливите хора в света

  • валентино роси-
  • първа рожба-
  • джулия-
  • франческа софия новело

Миналата година Роси кара със специален дизайн на каската, когато съобщи, че ще става баща

Днес легендата Валентино Роси е сред най-щастливите хора в света - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

2022 година донесе първата страхотна новина за 9-кратния световен шампион в мотоциклетизма Валентино Роси, който вчера стана баща. Доктора сложи край на кариерата си на пилот през миналата година, сега е собственик на отбор в MotoGP и ще се състезава този сезон в GT състезанията за издръжливост, където отново ще е с номер 46, но вече за белгийския тим WRT.

Миналата година Роси кара със специален дизайн на каската, когато съобщи, че ще става баща, а днес раждането на малката Джулиета беше потвърдено от него и от приятелката му Франческа София Новело. Джулия се е родила в болница в Урбино, а тя и майка ѝ са добре, предадоха италианските медии днес.

Роси обяви миналата година през август, че ще се откаже в края на сезона, а сега 43-годишният италианец коментира, че два дни преди началото на сезона в MotoGP е получил най-добрата новина в живота му от 14 години по-младата Франческа.

Джулия е първо дете на Роси, който има 9 световни титли в мотоциклетизма, 7 от които са в MotoGP.

Валентино и Франческа се запознаха през 2018 година, оттогава са заедно, а двамата съобщиха новината за раждането на Джулия едновременно в социалната мрежа Instagram, където легендарният мотоциклетист има над 13 милиона последователи, а Франческа - над 542 000.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зззз

    3 22 Отговор
    Толкова много думи и нарушения в изреченията ,че човек се сбърка като чете, а тази проста новина за някой си мотоциклетист пък бил той 9 кратен световен шампион маже да се съобщи с 5 прости изречения.

    Коментиран от #4

  • 2 Митко

    11 1 Отговор
    Браво Вале, най-голямата награда е това.
  • 3 Митко

    5 1 Отговор
    Браво Вале, най-голямата награда е това.
  • 4 Ермалъкдоган

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Зззз":

    Толкова много злоба и комплекси, породени от най-обикновена новина.....
  • 5 Кольоо

    5 0 Отговор
    супер, радвам се, эа мен Роси е най великия. да му е живо и эдраво детенцето.
  • 6 DIESEL SMOKE

    5 0 Отговор
    Браво и честито! Валентино Роси 46, е най-великите пистов състезател по мотоциклетизъм в историята! Да е жив и здрав и таткото и майката и бебенцето!