Last news in Fakti

29 Март, 2022 15:05 1 687 0

Боксьор прати в нокдаун съперник, пусна му кръв от ухапване (ВИДЕО)

  • николас пабло демарио-
  • жозуе варгас-
  • бокс-
  • лас вегас-
  • спорт-
  • ухапване

Варгас трепна от болка, а реферът спря действието

Боксьор прати в нокдаун съперник, пусна му кръв от ухапване (ВИДЕО) - 1
Снимка: Twitter

Преди няколко дни в Лас Вегас видяхме боксовата среща между Николас Пабло Демарио и Жозуе Варгас. В петия рунд Демарио успя да прати в нокдаун своя съперник и беше по-напред в съдийските карти. Той обаче необяснимо реши да ухапе опонента си на рамото, съобщава mma.bg.

Варгас трепна от болка, а реферът спря действието. По рамото на Варгас имаше кръв и следа от ухапване. Това беше доста странна ситуация, а още по-странно беше, че реферът просто разреши битката да продължи. Той отне 1 точка от актива на Демарио.

Много хора останаха разочаровани от това, че рефера не дисквалифицира Демарио след грозната му проява. Варгас, който беше с кървава следа от ухапване на рамото си, успя да се съвземе и да спечели последните три рунда.

Демарио имаше късмет, че не беше дисквалифициран, но в крайна сметка загуби с решение. Майк Тайсън позорно ухапа Ивендър Холифийлд по ухото през 1997 година. Тогава той веднага беше дисквалифициран в срещата.

Ето видео от случката:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА