Last news in Fakti

8 Април, 2022 11:00 1 049 3

Лицензът на ЦСКА е бил спасен 7 минути преди крайния срок

  • цска-
  • георги градев

За това е помогнал един от приближените на Димитър Бербатов

Лицензът на ЦСКА е бил спасен 7 минути преди крайния срок - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА едва не остана без лиценз за сезон 2022/23, но всички нужни документи са били внесени 7 минути преди крайния срок. Това съобщи Георги Градев в стрийминг канала „Извън групата“, цитиран от „Тема Спорт“.

С гордост мога да заявя, че през тази година помогнах лицензът на ЦСКА да бъде спасен. Изиграх много малка роля, но я изиграх. С един от четиримата кредитори се стигна до пълно споразумение, с останалите – до частично такова или по-точно до отлагане на плащането. Те са се обединили много сериозно срещу клуба и не са склонни на никакви отстъпки, като в крайна сметка успяхме да стигнем до положителна развръзка, касаеща лиценза, в 23 часа и 53 минути на 31 март“, каза един от приближените на кандидат-президента Димитър Бербатов.

ФИФА трябваше да се намеси след постъпилите жалби на стойност близо €750 хил. от страна на бивши играчи на родния клуб, като това стана в момент, в който се заговори сериозно за строежа на нов стадион.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    1 8 Отговор
    Този Градев досущ като Бербатов все той най-най без него Земята а и цялата Вселен бямаше да съществува. Навремето имаше един Б Б и той АЗ АЗ АЗ АЗ. Изгонихме го от Левски сега ще цоца от Литекс.
  • 2 Велико Търново

    9 0 Отговор
    Перничаните от Титан. като бяха начело на ЦСКА нарочно го направиха това със Сержиньо, Боладо, Бенжалюн. И заради перничаните, сега на клуба от Борисовата градина се наложи да плати над два милиона лева. При това приноса на въпросните футболисти за ЦСКА е нищожен. Анонимници, които бяха дълбоки резерви преди 10-11 години, а Бенжалюн дори не игра изобщо за ЦСКА в сезон 2011/2012 година. И заради тези умишлени източвания на старото ръководство, тази година ЦСКА не направи зимна селекция.

    Коментиран от #3

  • 3 Карма

    1 5 Отговор

    До коментар #2 от "Велико Търново":

    А вие се смяхте за Хубчев и Насиру. Ето че който гроб копае сам пада в него. Иначе се хвалите той Гришата пари има не е като вас😊. Да де ама без разсрочване заминавате😊.