Last news in Fakti

8 Април, 2022 22:17 2 263 3

Анатоли Нанков: Сами сме си виновни за тази загуба

  • анатоли нанков-
  • цска-
  • локомотив (пловдив)-
  • христо колев-бащата

„Предстои ни изключително важен мач със Славия за Купата, която вече е наш приоритет“, каза помощникът на Стойчо Младенов след загубата на ЦСКА от Локо (Пд)

Анатоли Нанков: Сами сме си виновни за тази загуба - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков логично бе много разочарован след загубата от Локомотив Пд. Той обясни поражението с детински грешки в защита.

„Загубихме заради детински грешки. Започнахме отлично първата част, но при едно статично положение наш играч си изпусна човека и се стигна до гол. Второто полувреме картината се повтори. След 5 мин игра падна втори гол и всичко приключи.

Опитахме се, но не можахме да се върнем в мача. Имахме голямо желание да спечелим, но не успяхме е причината е само в нас. Сами сме си виновни за тази загуба и ще търсим причините в нас.

Предстои ни изключително важен мач със Славия за Купата, която вече е наш приоритет. Трябва да се съвземем по най-бързия начин и да победим и в двата мача, за да играем на финала“, заяви Нанков.

От своя страна временният наставник на пловдивското Локо - Христо Колев-Бащата, заяви следното:

„Победата е изцяло заслуга на момчетата. Успяха да си повярват. Показаха, че когато си долу, е най-трудно да се изправиш, но те го направиха, Не виждам какво съм променил. Още един път показаха характер и че са мъжки момчетата.

Трудно е след малко тренировки да си говорим за футболни неща. Трябваше футболистите просто да си повярват и да пренесат играта по-напред. Вкарахме малко детайли. Трябва да се борят и да дават всичко най-добро за тях, семействата им и феновете, които идват да ги подкрепят. За в бъдеще ще ме видите на трибуните. Просто днес трябваше някой да води отбора.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К.рви на Доко

    8 6 Отговор
    Егайте у Казахстан,баце! Не СТАВАТЕ
  • 2 Емии хубаво,

    5 9 Отговор
    щото обикновено Путин е виновен за всичко!
  • 3 един от многото

    4 7 Отговор
    Ганчев , имах те за поне малко бизнесмен и човек който разбира от футбол! Явно не си разбрал , че Сойчо не става за треньор дори и на "Глиган – Грудово".