Last news in Fakti

13 Април, 2022 14:28 937 0

Милан без звездата си за дербито с Интер!

  • милан-
  • интер-
  • златан ибрахимович-
  • серия а

Причината е проблем в коляното на ветерана, заради която пропусна и нулевото реми с Торино

 Милан без звездата си за дербито с Интер! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Милан Стефано Пиоли няма да може да използва нападателя Златан Ибрахимович за следващите три мача на тима, твърди "Sky Sports Italia". Причината е проблем в коляното на ветерана, заради която пропусна и нулевото реми с Торино.

Този проблем ще принуди Ибрахимович да не тренира в следващите поне 10 дни, което означава, че той е аут за предстоящия шампионатен мач с Дженоа и за дербито с Интер, което е реванш от полуфиналите за Купата на Италия. Участието му в сблъсъка с Лацио от Серия А също е под голям въпрос.

През този сезон 40-годишният играч на няколко пъти отсъстваше от игра поради различни физически проблеми и затова е записал едва 23 мача с 8 гола, като не е бил титуляр от 23 януари насам, когато напусна сблъсъка с Ювентус (0:0) още в 28-ата минута след контузия в ахилеса.

Все пак в лагера на "росонерите" има добри новини около някои от останалите играчи, които пропуснаха мача с Торино. Саму Кастийехо и Анте Ребич днес тренираха наравно със своите съотборници, а Исмаел Бенасер проведе индивидуална тренировка. Капитанът Алесио Романьоли продължава да се възстановява от своята травма, както и оперирания Алесандро Флоренци, докато Симон Кяер едва вчера се завърна на тренировъчния терен и целта е да е готов за предсезонната подготовка на тима.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА