Last news in Fakti

15 Април, 2022 13:45 989 4

ЦСКА обяви, че Пардю ще води клуба в дербитата с Левски и Славия

  • алън пардю-
  • цска-
  • стойчо младенов

След това ще се вземе решение и за постоянния треньор на отбора

ЦСКА официално обяви, че Алън Пардю ще изземе функциите на старши-треньор в клуба за следващите два мача срещу Левски и Славия.

Англичанинът вече се зае с тренировките на представителния тим, а след „Вечното дерби“ и реванша за Купата на България ще стане ясно дали ще довърши сезона на поста или ще бъде назначен нов постоянен мениджър.

В публикацията си „армейците“ разкритикуваха Стойчо Младенов за решението му да си тръгне току преди края на кампанията и заявиха, че времето за подобни действия е лятото.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Батето

    2 5 Отговор
    Тоя Пърдю не знае къде се намира
  • 2 миш

    2 6 Отговор
    Като,левскар да попитам само -за какво ,ще играят в това дерби-за купата на сламената шапка или за здраве?За е дно големо нищо.
  • 3 Левски 1914

    3 1 Отговор
    цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #4

  • 4 Стоян Александров

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Да. Така е. И това е повече от факт. Въпрос на време е това. Нямат никамъв шанс да го избегнат. Ганьо няма пари, а се е набутал милиони. И още ще дава. Няма кой да му ги даде вече и ф....та е почти факт.