Last news in Fakti

16 Април, 2022 13:20 7 894 3

ЦСКА мисли за времето след Пардю, ето кои са двама от кандидатите за постоянен треньор на отбора

  • цска-
  • старши треньор-
  • алън пардю-
  • виктор скрипник-
  • игор ангеловски

Малък е шансът именитият британец да продължи да води за постоянно тима

ЦСКА мисли за времето след Пардю, ето кои са двама от кандидатите за постоянен треньор на отбора - 1

ЦСКА продължава усилено да търси заместник на напусналия клуба Стойчо Младенов. Алън Пардю ще води тима в следващите две срещи, а на "Армията" се надяват дотогава да са постигнали споразумение със специалист, който да застане начело. Другият вариант е новият наставник да встъпи в длъжност през лятото, пише в-к "Тема спорт".

Малък е шансът именитият британец да продължи да води за постоянно тима. В Борисовата градина са набелязали няколко чуждестранни специалисти. Сред фаворитите на ръководството са украинецът Виктор Скрипник и северномакедонецът Игор Ангеловски. Скрипник е познат на привържениците, след като в последните години на 3 пъти се изправи срещу тима.

Той бе начело на Рига, когато червените елиминираха латвийците след изпълнение на дузпи, а след това застана начело на Заря Луганск, с който първо отстрани армейците през 2019-а, а след това ги победи на два пъти в груповата фаза на ЛК през този сезон. Ангеловски пък води Северна Македония между 2015 и 2021 година, като класира тима за ЕВРО 2020. Преди време той бе и сред опциите за Лудогорец. Сръбският специалист Саша Илич, който бе близо до договор с ЦСКА, все повече се отдалечава от „Армията“. Той категорично е отказал да поеме тима преди дербито с Левски, но двете страни са си оставили вратичка за продължаване на преговорите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Копипасте

    1 1 Отговор
    Стойчо е на години и месеци за пенсия от края на юли 2021 година ама явно трудовия стаж не му е стигал! И Гриша му го даде! А сега - всеки в къщи да се стяга за празниците! Не е само Великден - днеска е Лазар, утре Цветита-та, по-после е Гергьовден ....!
  • 3 кУмУнист

    0 5 Отговор
    Ако не тези то поне Гуардиола. Всички знаем Пенев, Марков, или някое друго вече няколко пъти водило отбора мекере.