Last news in Fakti

16 Април, 2022 12:05 3 001 5

Играчите на ЦСКА са във възторг от Алън Пардю

  • цска-
  • футболисти-
  • алън пардю

Сред футболистите цари мнението, че Пардю е много интелигентен човек и е уважаван от всички

Играчите на ЦСКА са във възторг от Алън Пардю - 1

Бившият Треньор на годината в английската Висша лига - Алън Пардю, вече готви здраво ЦСКА за Вечното дерби с Левски в неделя. Британецът изведе "червените" на първата си тренировка и дори той самият се включи активно в нея, пише Топспорт.

Отборът е в добро настроение на фона на изненадващата раздяла с вече бившия старши треньор Стойчо Младенов.

Сред футболистите цари мнението, че Пардю е много интелигентен човек и е уважаван от всички. Макар и да не са работили пряко с него досега, отбелязват задълбочените му познания за играта.

Бившият треньор на Нюкасъл си сложи главата в торбата с мъжкия ход да поеме отбора около 48 часа преди големия сблъсък с Левски.

Мачът е в неделя от 17:00 часа на стадион "Васил Левски", като ЦСКА е символичен домакин и ще вземе приходите от билети.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последниа Софианец

    3 17 Отговор
    От англия в българия значи не е много качествен
  • 2 кУмУнист

    2 16 Отговор
    Пардю, пръдлю би казал батето.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Софиянец

    3 10 Отговор
    Пак се питам: откога на 6 години , викате вечност???
    А ако припознаете Литекс, значи с това се удължава малко периода на срещи помежду ни с около 20-25 години. Но пак не е вечно. Може да се каже вечно на мачовете със Славия, Ботев ит.н
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.