Last news in Fakti

22 Април, 2022 14:02 912 0

Легенда на Наполи иска да остане още една година в отбора

  • наполи-
  • дрийс мертенс

34-годишният нападател се чувства добре, въпреки че вече е по-скоро резерва

Легенда на Наполи иска да остане още една година в отбора - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на Наполи Дрийс Мертенс иска да остане поне още една година на „Диего Армандо Марадона“, според италианското издание Corriere dello Sport.

34-годишният нападател има само още няколко месеца, за да реши съдбата си, като от клуба са готови за преговори, тъй като заплатата му в размер на €4,5 млн. на сезона звучи прекалено много за играч, който влиза от резервната скамейка.

Белгиецът е споделил, че е готов да направи реверанс в тази посока, защото сам осъзнава, че Виктор Осимен е в разцвета на силите си, а той самият скоро ще се ориентира към пенсиониране.

Мертенс е рекордьор по голове за „партенопеите“. През миналия сезон той изпревари Марек Хамшик и вече има 145 попадения за клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА