Last news in Fakti

3 Юли, 2022 11:21 2 230 3

Рафаел Надал се извини на съперник

  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • лоренцо сонего-
  • уимбълдън

Не го направих по лош начин и сега се чувства зле, ако съм го притеснил

Рафаел Надал се извини на съперник - 1
Снимка: БГНЕС

Испанецът Рафаел Надал се извини за реакцията си в мача с италианеца Лоренцо Сонего в третия кръг на Откритото първенство на Великобритания по тенис. Надал, който е поставен под номер 4 в схемата, победи Сонего с 6:1, 6:2, 6:4 и се класира за четвъртия кръг, но за кратко демонстрира раздразнението си при затварянето на покрива на Централния корт по желание на италианеца.

След подновяването на срещата Надал допусна пробив и отправи реплики към 27-годишния Сонего, който не остана доволен.

На пресконференцията след срещата 22-кратният шампион в турнирите от Големия шлем заяви, че е изиграл най-добрия си мач на „Уимбълдън“ до момента, а италианецът е отличен тенисист, както и най-трудният му противник досега.

Надал коментира и ситуацията с Лоренцо Сонего.

„Съжалявам, ако съм го притеснил. Просто исках да му кажа нещо. Не го направих по лош начин и сега се чувства зле, ако съм го притеснил. Съжалявам за това. Говорих с него и сега също ще го направя, но не мисля, че случилото се беше проблем“, обясни Надал.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 2 Отговор
    Сонего игра целия мач-зомбиран.Когато му се отвори прозорец....4:4 с пробив при затворен покрив,Той се израдва гръмогласно.Простотията на надал се състоеше в това,че поиска с действието си да подтисне събуждащия се сонего и Успя...Съдията си траеше ...хитро и комфоптно вместо да направи предупреждение на надал.Няма да се спаси от Господ Джока,ако преди това Кириос не го отвее!
  • 2 Йелена Маркович

    2 4 Отговор
    Джокович няма да види титла.
  • 3 глоги

    0 0 Отговор
    Сонего искаше да запалят осветлението на корта,защото каза на съдията,че трудно вижда движението на топките,като играе. А че Рафаел Надал се е изказал отрицателно,си е негово лично мнение.