Last news in Fakti

7 Юли, 2022 14:28 1 777 11

Обвиниха Надал, че симулира често контузии

  • рафаел надал-
  • тенис-
  • тенис на корт

Италианският тенисист отсече след победата на испанеца срещу Тейлър Фриц на Уимбълдън, че не е имал физически проблеми и не заслужава епопеята, която се свързва с победата му

Обвиниха Надал, че симулира често контузии - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал беше обвинен че симулира неведнъж контузии. Атаката срещу Матадора дойде от Фабио Фонини. Италианският тенисист отсече след победата на испанеца срещу Тейлър Фриц на Уимбълдън, че не е имал физически проблеми и не заслужава епопеята, която се свързва с победата му.

В италианската преса излезе заглавие: „Спортен подвиг на Рафаел Надал, който стигна контузен до полуфиналите“. Фонини не се поколеба да публикува изрезка в Instagram, като ясно подчерта думата "контузен" и я придружи със следното послание: "Момчета, не вярвайте на всичко, което четете, МОЛЯ".

Надал очаква днес да разбере степента на коремната си травма, заради която едва спечели след пет сета снощи От това ще зависи участието му на полуфиналите срещу австралиеца Ник Кирьос.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дилдо

    29 13 Отговор
    Прав е Фонини, Надал не заслужава да бъде уважаван
  • 2 Тома

    13 24 Отговор
    Жабара не е на нивото на матадора че да го коментира.На 36 е винаги вероятно да имаш контузии
  • 3 Д-р Хаус

    27 9 Отговор
    Отдавна всички са наясно с номерата на анаболния "герой" Надал. Както знаете, той в последните години се представя като страдащ от хронична травма в крака, едва ли не е вече куц, ама виждате ли преди турнирите се полекува малко и нещата се оправят, пак може да бяга като кон по 4-5 часа. На вчерашния мач пък в корема бил получил травма. Идеята зад всичко това е, че така може спокойно да оправдае хапчетата и инжекциите, които поема. Изписал му ги е лекар за лечението и готово, така си законно допингиран. Това е добре отработена врътка и за много други елитни спортисти в други спортове. Те се пишат като болни от най-различни болести - астма, сърдечни, бъбречни заболявания и така законно си гълтат хапове

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Доктор

    17 7 Отговор
    Абсолютно е прав. Този е продукт на съвременната медицина. Олицитворява всичко грозно и отблъскващо в тениса.
  • 6 Пако

    14 5 Отговор
    ДОПИНГ И СИМУЛАЦИИ,НИКАКЪВ ФЕЪРПЛЕЙ.НИКОЙ ТЕНИСИСТ НЕ ГО ХАРЕСВА,А САМО НЕРАЗБИРАЧИТЕ И НЕКОЙ ЗАБЛУДЕН ИСПАНЕЦ.
  • 7 3.14К

    13 4 Отговор
    Когато изпълнява севис почти винаги просрочва времето, заради вудо магиите, които прави ритуално. А с бъркането си от зад, създава усещането за смрад. В повечето случаи, когато не изпълнява сервиз, нарушава ритъма на изпълнението на същия от противника. Поведението му, въпреки неговата гениалност, като цяло създава неприятното впечатление "на всяка цена". Ако излезе срещу Кириос с тези номера, ще го предизвика и може да дисквалифицират австралиеца и да стигне финала.
  • 8 Дилдо

    5 12 Отговор
    Греши Фонини,Надал заслужава уважение.
  • 9 Доктор

    4 11 Отговор
    Ноле винаги се прави на контузен.
  • 10 Сали кафеджията

    8 5 Отговор
    Всъщност симулира за да получии тайм-аут , за да влезе при шкафчето си и глътне двете сини таблетки !
  • 11 Артилерист

    6 1 Отговор
    Надал става противен с неговите болежки. Всеки път, когато го нагънат, сяда на стола и вика докторите. Вярно е, че може да е контузен, но тогава спортсменски подава ръка на съперника, казва на съдията, че се отказва и заминава да се лекува. Струва ми се, че има и комерсиален, и политически елемент да го бутат. Има много почитатели и организаторите имат интерес да им вземат парите. Шефстващата западна политика не желае сърбина Джокович и още по-малко руснака Медведев, да са първи-и пример-в света. Австралийските първи подлоги на американците докараха вода от девет декрета, само и само да не допуснат Джокович да играе на турнира им. Английските подлоги пък не допуснаха Медведев. За това, че сестрите Уилямс играха медицински разрешено допингирани, стана банално да се повтаря ...