Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 20:33 1 395 1

ПСЖ приготви €150 млн. за голямата звезда на Милан

  • рафаел леао-
  • псж-
  • милан

Португалецът обаче играе на позициите на Мбапе и Неймар

ПСЖ приготви €150 млн. за голямата звезда на Милан - 1
Снимка: БГНЕС

Пари Сент Жермен е готов да похарчи внушителните €150 млн., за да привлече звездата на Милан - Рафаел Леао, предаде Mediafoot.

23-годишният португалец обаче играе на позициите на Килиан Мбапе и Неймар, което означава, че един от тях ще трябва да си тръгне, защото надали футболист №1 за миналия сезон в Серия А би се съгласил да бъде резерва на когото и да било от тях.

„Росонерите“ междувременно работят по новия договор на Леао, за да отблъснат лешоядите, а и самият нападател заслужава подобрение на условията си на „Сан Сиро“, защото към момента той прибира едва по €38 хил. на седмица, по информация на Salary Sport. Освен това и контрактът му изтича през 2024 г., така че времето за разговори вече настъпва.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    0 0 Отговор
    Дайте ги зеления