Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 10:45 1 117 3

Станимир Стоилов ще прави промени в Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • локомотив пловдив

В събота на "Герена" нещата ще бъдат различни

 Станимир Стоилов ще прави промени в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов най-вероятно ще направи съществени промени в състава и тактиката за мача с Локомотив Пловдив, съобщава "Мач Телеграф". Срещу Септември в предния кръг Мъри използва схема с трима централни защитници, а атаката беше водена от Марин Петков. В събота на "Герена" нещата ще бъдат различни. Стоилов ще заложи на схема 4-3-3, а на върха на атаката ще играе Ивелин Попов.

Срещу Септември (0:0) Левски имаше своите положения, но показа проблеми със завършването на атаките. Това е и основната причина треньорът да потърси някаква промяна в атака.

Иначе последната тренировка на "сините" пропуснаха Филип Кръстев и Келиан ван дер Каап. На "Герена" обаче вярват, че те няма да имат проблем да играят в двубоя със "смърфовете". Срещата е от 19:45 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тактиката

    4 3 Отговор
    на Левски е реване и подкрепа от съдиите.
  • 2 Абе

    3 4 Отговор
    Това цесекарче защо е треньор на Уефски?
  • 3 мунчо

    2 4 Отговор
    Тоя "умно" гледащ екземпляр все повече се превръща в празнодумец. Досега от него само приказки и празни обещания по всички въпроси, даже и такива, които не са му работа. Уж стабилирал клуба, а наскоро разбрахме, че от доста време Левски пак са спрели да плащат данъци и осигуровки към НАП и само за там имат дълг от 20 млн. Към Черепа отделно над 16млн... Е, кое е стабилизирал? Играта също никаква я няма. Добре, че има още балъци да му вярват, та да събират парички, но и те ще се усетят скоро. И тогава дърпането на шалтера е неизбежно