Last news in Fakti

19 Ноември, 2022 12:45 3 800 3

Смятаната за най-сексапилната атлетка в света е в "30 под 30" на списание "Форбс"

  • алиса шмидт-
  • лека атлетика-
  • спорт-
  • сексапил-
  • форбс

Основава се на субективно мнение на някой друг, който преценява външния вид на човек

Смятаната за най-сексапилната атлетка в света е в "30 под 30" на списание "Форбс" - 1
Снимка: Instagram

Тя има 3 милиона и 300 хиляди последователи в “Инстаграм”, наричана е “най-сексапилната атлетка в света”, а сега Алиса Шмидт попадна в “30 под 30” на списание “Форбс” в Германия.

Но въпреки цялата си слава и богатство, германската състезателка на 400 метра и милионерка настоява, че “всичко е заради спорта“.

24-годишната атлетка разкри най-новото си признание с публикация в историите си в “Инстаграм” пред своите фенове, които я обожават, добавяйки: “Това означава толкова много за мен“.

Годишният списък на “Форбс” обединява най-добрите предприемачи сред хората под 30 години, а “Форбс” оценява богатството на групата на повече от 1 милиард долара през 2022 г.

През 2017 г. австралийското списание Busted Coverage обяви Алиса за “Най-сепсапилната атлетка в света”, а в интервю за SunSport тя сподели, че не харесва тази титла.

“Тази титла не означава нищо за мен. Основава се на субективно мнение на някой друг, който преценява външния вид на човек. Харесва ми да мисля, че красотата идва отвътре“, каза тя.

Въпреки това германката по-рано призна, че социалните медии са били от съществено значение за изкарването на прехраната извън оскъдните заплати, които леката атлетика осигурява.

“Хубаво е за всички нас, спортистите, да бъдем активни в социалните медии, за да намерим спонсори“, каза тя пред официалния уебсайт на Олимпиадата по-рано тази година.

“Не е лесно, особено в Германия, да живееш от лека атлетика. Така че много спортисти трябва да вършат друга работа, за да живеят от това и да тренират. И да, това е страхотно нещо да направите социална медия странично, за да можете да получите още спонсори.

“Понякога не е толкова лесно. Тренировките, разбира се, са основният фокус и всички други неща стоят зад тях. Но също така обичам да работя като модел или да вземам хората със себе си в социалните медии. Това е голямо мое хоби и обичам да го правя. Но основният фокус е спортът”, каза още тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джедай

    8 0 Отговор
    Много е красива момата! Алиса Шмидт е естественна хубавица.
  • 2 Даа

    4 0 Отговор
    Стопроцентова хубавица! Браво!
  • 3 Хамрун Вадуцки

    0 0 Отговор
    Харна мома, да не повярваш, че е немкиня