Last news in Fakti

10 Декември, 2022 18:00 3 120 4

Ето с кого Лионел Меси първо отпразнува класирането за 1/2-финала

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • франко армани-
  • емилиано мартинес

Веднага след победната дузпа, отбелязана от Лаутаро Мартинес, почти всички играчи на “Албиселесте” се втурнаха да празнуват именно с нападателя на Интер

Ето с кого Лионел Меси първо отпразнува класирането за 1/2-финала - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на Аржентина Лионел Меси, подобно на всички свои съотборници, силно се зарадва на драматичната победа с дузпи над Нидерландия, която прати "гаучосите" на полуфинал срещу Хърватия в Световното първенство в Катар.

Веднага след победната дузпа, отбелязана от Лаутаро Мартинес, почти всички играчи на “Албиселесте” се втурнаха да празнуват именно с нападателя на Интер. Меси обаче единствен от всички, заедно с Франко Армани, реши първо да отпразнува големия успех със стража на тима Емилиано Мартинес, който си отдъхна след последната дузпа и легна на терена с облекчение. Вратарят беше с основна заслуга за триумфа при дузпите, тъй като спаси първите две изпълнения на “лалетата” от бялата точка - ударите на Вирджил ван Дайк и Стивън Бергхаус.

Както е известно, двамата са в много добри отношения, като редовно се изказват ласкаво един за друг. Не за първи път Мартинес спасява тима при изпълнение на дузпи, след като през миналата година спаси три срещу Колумбия на полуфинала на Копа Америка, която впоследствие беше спечелена от Аржентина.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Демеси

    8 12 Отговор
    Не ви ли омръзна този Меси? Какво толкова е направил на това световно? Той едвам ходи по игрището, има съдии, които се хващат на номерата му и му свирят фаулове в полза на Аржентина. Досаден е вече.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 МЕСИ

    6 6 Отговор

    До коментар #1 от "Демеси":

    А ти кой беше бе Smet
  • 3 верно е

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Демеси":

    Табуретката по принцип и дефакто никога нищо не е направил.Едно инфантилно джудже с добри пиари.На мач няма и 2 км.бягане.Само се влачи и седи на гюме.Далече е от класата на нападател.

    Коментиран от #4

  • 4 Драгой

    8 2 Отговор

    До коментар #3 от "верно е":

    Как да не е направил нищо? Асистенция за първия гол, вкара втория от дузпа и си вкара дузпата на дузпите.