Last news in Fakti

10 Декември, 2022 19:30 1 321 3

Ерлинг Холанд не спира да бележи и във футболния симулатор

  • манчестър сити-
  • ерлинг холанд-
  • футбол-
  • football manager

От създателите на играта обявиха, че към този момент Ерлинг Холанд има 1,494,987 изиграни мачове в кариерите на геймърите, в които той е забил 3,462,896 попадения

Ерлинг Холанд не спира да бележи и във футболния симулатор - 1
Снимка: БГНЕС

Голямата звезда на Манчестър Сити Ерлинг Холанд не спира да бележи. Само през този сезон норвежкият стрелец има 13 мача за английския шампион, в които реализира 18 гола. Статистиката е впечатляваща, но тази във футболния симулатор - Football Manager 2023 е извънземна.

От създателите на играта обявиха, че към този момент Ерлинг Холанд има 1,494,987 изиграни мачове в кариерите на геймърите, в които той е забил 3,462,896 попадения.

Към тях може да добавим и 425,703 голови подавания.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НегъРалбинос

    4 0 Отговор
    А ще напишете ли и за множеството голове , които най-видния ТУЛУП на България вкарва ? А ако дадете и видео , за за това как защитниците се пазят да не му пречат е вратарите отиват в другия ъгъл , хората ще се скъсат от смях , срам и отврат !
  • 2 Пръц

    1 1 Отговор
    Много е задобрял на FIFA 2022 на Play Stationама гледа световното на талавизора.Мароканските скакалци ако го добарат ще го обезкосмят по цялата глАва.

    Коментиран от #3

  • 3 Бате Енчо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пръц":

    Прочети си пасквила пак като изтрезнееш.