Last news in Fakti

13 Декември, 2022 21:09 1 759 1

Английски средняк е опция за суперзвезда на Атлетико Мадрид

  • жоао феликс-
  • атлетико мадрид-
  • астън вила

Португалският национал може да претърпи сериозен крах в кариерата си

Английски средняк е опция за суперзвезда на Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Португалският национал Жоао Феликс може да сложи край на кариерата си в Атлетико Мадрид, като продължи към един от английските средняци - Астън Вила. Това поне твърди авторитетният спортен журналист Давид Орстийн.

23-годишният нападател видимо има проблеми с Диего Симеоне, а дори изпълнителният директор на „дюшекчиите“ - Мигел Анхел Хил Марин, призна, че напускането на Феликс не е изключено, като вариант в обозримото бъдеще.

През 2019 г. тогава 19-годишният талант се превърна в най-скъпата покупка на Атлетико в историята, когато бе привлечен от Бенфика срещу €126 млн. Той направи някои добри изяви от тогава, но очакванията изглежда са съвсем различни към него, защото Антоан Гризман бе върнат в отбора и отново бе превърнат в титуляр.

Жоао Феликс е спряган още за Манчестър Юнайтед и Арсенал, но Орстийн е на мнение, че близките отношения на играча с ръководството на „виланите“ може да изиграе ключова роля в трансфера му на „Вила Парк“ през зимата или най-късно през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тото 1 и Тото 2

    0 0 Отговор
    Да се насочат към българския Меси от Банкя !