Last news in Fakti

15 Декември, 2022 09:36 1 131 2

Трансферно разочарование пред раздяла с ЦСКА

  • цска-
  • дауда бамба-
  • футбол-
  • саша илич

Още когато 27-годишният футболист дойде на “Армията”, от клуба изразиха съмнения в неговото здравословно състояние и поискаха той да се готви цял месец, преди да се реши дали да му бъде предложен договор

Трансферно разочарование пред раздяла с ЦСКА - 1
Снимка:

Трансферното разочарование на ЦСКА - Дауда Бамба си търси отбор в Норвегия, пише “Мач Телеграф”. Макар и да е котдивоарец, реално цялата му кариера преминава в скандинавската страна. Той започва от Конгсвингер, след това минава през Кристиансунд, а прави най-силно впечатление с екипа на Бран. След година в Алтай той е привлечен в ЦСКА по изричното настояване на Саша Илич.

Още когато 27-годишният футболист дойде на “Армията”, от клуба изразиха съмнения в неговото здравословно състояние и поискаха той да се готви цял месец, преди да се реши дали да му бъде предложен договор. Това се случи, а Бамба показа задоволителни ре резултати. Той започна и да играе, като записа общо 8 мача и 1 гол - срещу Спартак във Варна преди да се контузи и след това да се оперира. Все още не е ясно кога котдивоарецът ще се завърне в игра и дали изобщо ще носи червената фланелка Най-вероятно изглежда Бамба да си намери отбор в Норвегия и да продължи кариерата си именно там.

Бран, където футболистът отбеляза 29 гола в 81 мача, сега се завърна в елита. Другият бивш отбор на Бамба - Кристиансунд, изпадна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Литекс

    4 5 Отговор
    ТЕЗИ СА ЛИТЕКС ! НИЩО ОБЩО С ЦСКА !
  • 2 Зевзек

    5 2 Отговор
    И аз съм 50 годишно футболно недоразумение, ама ще каажа на ЦСКА, че съм 25 годишен бял африканец. И ще подпиша договор за 50-100 хиляди месечн заплата. Пък нека се освободят от мен след половин или една година. Ще съм взел толкова пари, колот в Кауфланд България няма да взема за цял живот.