Last news in Fakti

15 Декември, 2022 12:12 1 701 2

Тодор Янчев отказал да започне работа в ЦСКА

  • тодор янчев-
  • футбол-
  • цска-
  • цска 1948-
  • спортист своге

Аргументите му са били, че иска да се развива в професията и държи да бъде старшия на представителен тим

Тодор Янчев отказал да започне работа в ЦСКА - 1
Снимка:

Тодор Янчев е отказал да се завърне в ЦСКА, съобщава „Тема Спорт“. Бившият халф е получил предложение да започне работа на „Армията“ преди около месец. Той е бил поканен в детско-юношеската школа на “червените”, но 46-годишният специалист е отклонил предложението за треньор на талантите. Аргументите му са били, че иска да се развива в професията и държи да бъде старшия на представителен тим. Именно като такъв ще продължи кариерата си бившият капитан на ЦСКА. В началото на декември той бе представен като нов наставник на втородивизионния Спортист (Своге), но се задържа само няколко дни на поста.

Тошко бе поканен да води втория отбор на ЦСКА 1948, който също се състезава във Втора лига. След това обаче предложението бе подобрено и в крайна сметка Янчев бе представен за старши треньор на първия отбор на столичани. Така Тодор Янчев отново се събра със Стойчо Младенов – оперативен директор на ЦСКА 1948, на който бе помощник на „Армията“. Двамата бяха в Борисовата градина до април тази година, след което подадоха оставки. Същото стори и друг член на треньорския щаб Анатоли Нанков. Толята обаче отклони поканата да започне работа в ЦСКА 1948.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Деян Икебаната

    2 2 Отговор
    Аргументи?!? Какви аргументи може да има този господин. Въобще дали според вас разбира какво значи аргументи.
  • 2 Левски 1914

    7 2 Отговор
    Бягат от МЕНТЕТО цска ТИРЕ София 2016.