Last news in Fakti

15 Декември, 2022 10:10 863 0

Основни футболисти на Илиан Илиев преподписаха с Черно море

  • цветомир панов-
  • велислав василев-
  • футбол-
  • черно море-
  • илиан илиев

Цветомир Панов и крилото Велислав Василев удължиха договорите си с "моряците"

Основни футболисти на Илиан Илиев преподписаха с Черно море - 1

Бранителят на Черно море Цветомир Панов и крилото Велислав Василев преподписаха с "моряците". Договорът на опитния краен защитник изтичаше на Нова година, но двете страни стигнаха до споразумение той да бъде удължен.

Василев пък е един от перспективните играчи в състава на Илиан Илиев, който е обект на интерес както от родни клубове, така и от отбори от чужбина.

Цветомир Панов стана част от "моряците" през януари 2019 година, като до момента е изиграл 104 мача с фланелката на варненци за първенство, в които има и един гол.

Юношата на Черно море Велислав Василев пък подписа първия си професионален договор с представителния тим през лятото на 2020 година, а досега е изиграл 62 двубоя за "зелено-белите" в елита.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА