Last news in Fakti

24 Декември, 2022 22:00 2 619 1

Байерн Мюнхен взима двама от талантите в академията за Катар

  • байерн мюнхен-
  • юлиан нагелсман-
  • футбол-
  • арион ибрахимович-
  • еюп айдън

С групата ще бъдат и халфовете Арион Ибрахимович и Еюп Айдън

Байерн Мюнхен взима двама от талантите в академията за Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Байерн Мюнхен - Юлиан Нагелсман, ще вземе двама от талантите в академията по време на зимния лагер в Доха. Баварците се събират на 3 януари, след което летят за катарската столица, където ще тренират седмица.

С групата ще бъдат и халфовете Арион Ибрахимович и Еюп Айдън. Първият подписа нов договор с клуба и остава на "Алианц Арена" до лятото на 2025 година. Занапред Ибрахимович ще тренира изцяло с първия отбор на Байерн.

На Айдън също се възлагат големи надежди. 18-годишният полузащитник е с контракт до лятото, а тепърва предстоят преговори за удължаването му. На "Алианц Арена" искат да покажат на Айдън, че попада в дългосрочните планове на клуба, поради което той ще попадне в групата за Катар.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рачко

    3 1 Отговор
    Направо да се прекръстят на Байерн Мюмюн.