Last news in Fakti

4 Януари, 2023 19:42 733 0

Лече шокира Лацио с обрат за ЧНГ

  • лече-
  • лацио

„Джалоросите“ дори вече са в серия от 3 поредни победи

Лече шокира Лацио с обрат за ЧНГ - 1
Снимка: БГНЕС

Лече поднесе първата голяма изненада в Серия А, побеждавайки с 2:1 Лацио след обрат при завръщането на надпреварата от паузата за световното първенство в Катар.

Чиро Имобиле побърза, за да вкара своя гол №7 от началото на кампанията още в 14', но след почивката той бе неутрализиран от Габриел Стрефеца, а след това и преобърнат от Лоренцо Коломбо.

„Римските орли“ не сътвориха почти нищо в предни позиции, за да се опитат да отскубнат поне точка, въпреки факта, че владееха топката през по-голямата част от времето.

„Джалоросите“ в крайна сметка се поздравиха с трети пореден успех и вече оцеляването изглежда съвсем постижима цел пред тима на Марко Барони.

Маурицио Сари на свой ред ще има много работа на трансферния пазар, защото е видимо, че на тима му липсва широчина, за да може специалистът да променя събитията в движение.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА