Last news in Fakti

11 Януари, 2023 13:45 2 720 1

Мендеш е предлагал Кристиано Роналдо на Реал Мадрид

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • жорже мендеш

Роналдо се присъедини към Ал Насър в края на декември, като подсили състава със свободен трансфер

 Мендеш е предлагал Кристиано Роналдо на Реал Мадрид  - 1

Агентът Жорже Мендеш е работил по трансфер на Кристиано Роналдо в Реал Мадрид миналото лято, съобщава “Дъ Атлетик”. Мениджърът се е свързвал няколко пъти с ръководството на “белия балет", но от испанския клуб са решили да не правят оферта.

След Мондиал 2022 Роналдо тренира в базата на Реал Мадрид. Местното издание “Марка”тогава съобщи, че нападателят е чакал оферта от клуба.

Роналдо се присъедини към Ал Насър в края на декември, като подсили състава със свободен трансфер. Той подписа договор до лятото на 2025 година със заплата от около 200 милиона евро на сезон.

На 5 февруари Кристиано ще навърши 38 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    1 0 Отговор
    Като стане на 45 да идва в Черно море като Жардел