Last news in Fakti

23 Януари, 2023 20:33 1 603 5

Бивш шампион по бокс стана обект на хомофобски обиди по време на свой мач на ринга

  • крис юбанк-младши-
  • лиъм смит-
  • бокс

Британецът се появи с лента в цветовете на дъгата преди самата среща

Бивш шампион по бокс стана обект на хомофобски обиди по време на свой мач на ринга - 1
Снимка: БГНЕС

Крис Юбанк-младши стана обект на хомофобска атака от страна на почитател на бокса по време на загубата си от Лиъм Смит през уикенда, научихме от talkSPORT.

Един от зрителите прескочи ограниченията, за да се озове в медийната зона, откъдето да изкрещи на няколко пъти обидни квалификации по адрес на бившия шампион в средна категория.

Повод за агресията бе подкрепата на Юбанк към хората с различна сексуална ориентация по време на пресконференцията преди двубоя със Смит. Той се появи с лента на ръката в цветовете на дъгата.

Властите са се заели със случая, а самоличността на агресора е установена, тъй като той е бил ескортиран от охраната на залата в Лондон веднага след инцидента.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    18 1 Отговор
    "Британецът се появи с лента в цветовете на дъгата.."
    Е, той какво очаква? Да му се радват ли?
  • 2 Не им ли писна?

    16 3 Отговор
    Постоянно ни занимават с насаждане на извращения,фашизъм и сатанизъм - няма да мине! Просто няма да мине! Но Пасаран! Нито днес,нито утре,а вдруги ден ще започнат шамарите,не ни оставяте друг изход..

    Коментиран от #3

  • 3 генерал Франко

    2 10 Отговор

    До коментар #2 от "Не им ли писна?":

    йе хемос пасао!
    рублоидите ви чака долината на плача
  • 4 Както боксьора

    12 1 Отговор
    Има право да се изразява,макар че докато се изразява обижда нормалните, така би трябвало и останалите да имат това право да се извадят и да обиждат него
  • 5 Появил се е така

    11 1 Отговор
    Защото е искарал пари от това, на всеки е ясно, убиването на ценностите и поругаването на живота се извършва от дявола с пари