Last news in Fakti

16 Февруари, 2023 20:00 1 500 4

Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948: С ЦСКА на Гриша Ганчев не си пречим, те ни копират

  • добрин гьонов-
  • футбол-
  • цска-
  • цска 1948-
  • гриша ганчев

Извън футбола ни държат нащрек, докато на терена се опитваме да ги догоним, защото все още имат по-добри резултати

 Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948: С ЦСКА на Гриша Ганчев не си пречим, те ни копират - 1

Добрин Гьонов бе гост на Петър Бакърджиев в поредния епизод на подкаста „За спорта без клишета“. Изпълнителният директор на ФК ЦСКА 1948 призна, че е болна темата с обединението на ЦСКА на Гриша Ганчев.

„Трябва да си призная, че е болна темата с обединяването на ЦСКА и ЦСКА 1948, но в крайна сметка нито те ни пречат на нас, нито ние на тях. Напротив, даже в момента така се ражда конкуренция между двата отбора, които са в Топ 3".

"В мачовете между нас има още по-голям заряд, това е хубаво и за двата тима. Израстваме, гледаме един от друг и се копираме. Те ни копират в много неща, което не е лошо в интерес на истината. Извън футбола ни държат нащрек, докато на терена се опитваме да ги догоним, защото все още имат по-добри резултати. Искаме да ги победим след няколко кръга.“

"Трябва да има уважение, защото до 2016 година бяхме заедно. Тогава ЦСКА фалира нарочно и се получиха два клуба, две различни идеологии. Нито те са по-малко цесекари, нито ние. Семейства се разделят, продължаваме напред. Ако един ден има възможност за обединение, мисля, че ще бъде за доброто на ЦСКА като цяло, но на този етап не си го представям“, поясни Гьонов.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    25 4 Отговор
    Ние сме си на Армията, този еничар няма право да споменава свещените четири букви. Въже за вас , предатели.

    Коментиран от #2

  • 2 1948

    2 22 Отговор

    До коментар #1 от "Фен":

    ОРАНЖЕВАТА МЪКА КРАЙ НЯМА! ЛОВЕШКИЯ ЦИРК В ДЕЙСТВИЕ! СЕЛСКИЯ МАНТАЛИТЕТ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОМЕНЕН! ОРАНЖЕВИТЕ ГОСТИ НА СОФИЯ ГО ДОКАЗВАТ С ПОВЕДЕНИЕТО СИ ВСЕКИ ДЕН! ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПОВЯРВАХА НА ОРАНЖЕВИТЕ БЛАГОДЕТЕЛИ! ЛИТЕКС - ТОВА СИ ТИ!

    Коментиран от #3

  • 3 Дааааааааааа

    16 1 Отговор

    До коментар #2 от "1948":

    Ако беше прав ЦСКА 1948, нямаше да мечтае за поне 48 човека публика?
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.