Last news in Fakti

17 Март, 2023 08:39 1 785 0

Сензация в Лига Европа! "Лъвовете" шокираха "топчиите"

  • арсенал-
  • спортинг лисабон-
  • лига европа

Арсенал аут от ЕКТ

Сензация в Лига Европа! "Лъвовете" шокираха "топчиите" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Спортинг Лисабон успя да поднесе голямата изненада на осминафиналите на Лига Европа, след като отстрани от състезанието Арсенал насред "Емиратс" след 1:1 в редовното време и успех при дузпите в мача-реванш. Първата среща, която се игра в Португалия, завърши 2:2.
Гранит Джака откри резултата на мача в Англия в 19-ата минута. Резултатът беше изравнен в средата на второто полувреме със сензационен удар на Педро Гонсалвеш (62') от над 50 метра.

При рулетката на дузпите, "лъвовете" показаха повече майсторство. Жребият за 1/4-финалите е днес.

Арсенал е лидер във временното класиране на Висшата лига на Англия, в края продълженията на срещата в Лондон играч на португалците пък получи червен картон, но време за голям домакински натиск нямаше.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА