Last news in Fakti

18 Април, 2023 15:18 1 063 0

Де Нойер от ЦСКА като Императора?

  • цска

Брадли с 2 сходни грешки във важни мачове...

Де Нойер от ЦСКА като Императора? - 1
Снимка: БГНЕС

Брадли де Нойер от ЦСКА се изявява много силно в атакуващ план за "армейците" този сезон на ефбет Лига. Той даде куп асистенции, а и вкара зрелищен и важен гол в домакинската среща с ЦСКА 1948.

Де Нойер е сред лидерите в тима на ЦСКА, а отборът е първи във временното класиране на ефбет Лига.

Впечатление обаче прави, че левият халф-бек допуска фрапантни грешки на "втория етаж". Брадли направи дузпа в мача между "червените" и Черно море наскоро за Купата. Той опита да играе с глава, но вместо това отклони топката с ръка. Малко след това ЦСКА отпадна в турнира за Купата на България след домакинска загуба.

Вчера в самия край на Вечното дерби Де Нойер пък скочи високо с разперени ръце, не можа да стигне до висока топка с глава, но секунда или две по-късно пак игра с ръка. Закономерно се стигна до изпълнение от бялата точка за "сините".

Густаво Бусато обаче парира кълбото изстреляно от Ивелин Попов и срещата между ЦСКА и Левски завърши при резултат 0:0. Неточността на Де Нойер не се оказа решаваща и "червените" запазват добър тонус, при все, че предстои скоро ключов за тях домакински мач срещу Лудогорец.

Логично обаче изглежда, Брадли де Нойер да помисли върху представянето си при борбата за висока топка в наказателното поле на ЦСКА. Защото сякаш пунктира звездата на Тренто - Матей Казийски. Матей е известен с прозвището си Императора и е абсолютен майстор на единичната блокада, при която скача високо и точно преди съперникът да удари топката поставя ръцете си високо раздалечени, покривайки с едната правата, а с другата диагонала. Футболът обаче не е волейбол.

*Няма лошо, ако Де Нойер се ядосва на неточност на свой съотборник във фаза атака, каквито впечатления се създадоха във вчерашното дерби. Брадли явно иска много ЦСКА да печели в ключовите срещи, но за да се случва това регулярно, май трябва да доусъвършенства своята игра...


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА