Last news in Fakti

19 Април, 2023 22:30 1 106 0

Президентът на Ла Лига: Барселона трябва да вземе много финансови мерки, за да привлече Меси

  • ла лига-
  • хавиер тебас-
  • лионел меси-
  • барселона-
  • футбол

Меси е свързван със сензационно завръщане в бившия си клуб, като преговорите за нов договор в Пари Сен Жермен са в застой

Президентът на Ла Лига: Барселона трябва да вземе много финансови мерки, за да привлече Меси - 1


Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас би приветствал завръщането на Лионел Меси в Барселона, но призна, че клубът ще трябва да направи финансови корекции, за да може да си осигури услугите на аржентинския национал.

Меси е свързван със сензационно завръщане в бившия си клуб, като преговорите за нов договор в Пари Сен Жермен са в застой. Съобщава се, че Барселона е преговарял с бащата на Меси, докато редица бивши и настоящи играчи са насърчили събирането им.

"Барса трябва да предприеме много финансови мерки, за да регистрира Меси. Имат нужда от много усилия, за да се случи това. Днес не виждам подписването му като осъществимо. Но остава много време, Барса все още може да предприеме стъпки, за да вземе Лео. Все още очакваме план за осъществимост от Барселона. Каталунците се нуждаят от големи усилия, за да стане това реалност", заяви Тебас.

Барселона се намира в дълбоки финансови затруднения, дори след като дръпна серия от така наречените финансови "лостове", за да спаси клуба от икономическа катастрофа миналото лято. Каталунците също се сблъскват с някои вътрешни проблеми, преди да успеят да навлязат на пазара, по-специално регистрирането на удължаване на договорите на Гави и Роналд Араухо.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА