Last news in Fakti

29 Април, 2023 16:35 3 786 6

Проблемите в Челси нямат край, играчи искат да напускат

  • челси-
  • играчи-
  • напускат-
  • лампард

Задава се намаление на заплати

Проблемите в Челси нямат край, играчи искат да напускат - 1
Снимка: БГНЕС

Трудностите в Челси продължават, а представянето на терена не се подобрява и търсенето на нов постоянен мениджър се оказва трудно. Добавяне към безпокойството е и нов доклад от The Athletic, който твърди, че няколко играчи на отбора искат да напуснат клуба и не всички желаещи да напуснат попадат в групата "оставащи 12 месеца от договора им", предава gong.bg.

Според The ​​Athletic някои играчи в Челси започват да изразяват съжаление за подписването на такива дългосрочни договори, като някои нови попълнения са разочаровани от живота в клуба досега. Въпреки че това е донякъде естествено и все още има достатъчно време да се промени, играчите, които са подписали договори при новите собственици, са изправени пред намаление на заплатите с 30%, тъй като не са завършили на позиции в Шампионската лига този сезон.

Играчи като Калиду Кулибали и Рахийм Стърлинг ще запазят своите заплати. Притокът на нови играчи през последните два трансферни прозореца не донесе успеха, който мнозина прогнозираха за "сините".

Греъм Потър загуби работата си като мениджър по-рано през април, тъй като се бореше да се справи с толкова раздут и скъпо събран отбор, докато Франк Лампард не се довери напълно на тези по-нови играчи и все още не е спечелил мач, след като се завърна в клуб като временен наставник.

Собствениците отчаяно търсят решение на мениджърската си ситуация. Очаква се бъде взето решение относно отправянето на официална оферта към бившия мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино, след ками минаха няколко кръга на преговори.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така ли?

    13 0 Отговор
    Вече няма Абрамович, нека Борката да им плати, мизерници. Няма вече Челси, предатели и Байерн го чака същото.
  • 2 Стоян Александров

    14 2 Отговор
    Романееееее, Романеееееее молим те на колене браткоооооо да се върнеееееешшш, молим те Романеееее руасски Господарюююю... Ние англетата сме Ваши роби и направихме грешкааааа......Челсиииии чаооооооо, а бяхте нещо, аааааа ???????
  • 3 Гост

    6 0 Отговор
    Що така? При Абрамович нямаше такива проблеми
  • 4 мосю

    2 0 Отговор
    след каТО минаха няколко кръга на преговори.
  • 5 хаберих

    1 0 Отговор
    При Абрамович нещата бяха други. Сега събират оттук и оттам играчи и резултатът е видим. От първоместен шампион в Англия и Шампионската лига,"Челси" става третодивизионен отбор.
  • 6 Гост

    2 0 Отговор
    Проблема май е в собственика , и държавата която прогони предния . Е и Кепа си е за гонене , но и новите покупки се оказаха безсмислици