Last news in Fakti

2 Май, 2023 08:00 3 059 5

Запален фен на Реал утешава Шакира, а Пике беснее

  • жерар пике-
  • шакира-
  • футбол-
  • алехандро санс

Двамата се познават още преди тя да срещне футболиста и дори записаха няколко парчета

Запален фен на Реал утешава Шакира, а Пике беснее - 1

Известната колумбийска певица Шакира се отърсва постепенно от болката след раздялата с бившия футболист на Барселона Жерар Пике. Голяма роля тя да си стъпи на краката има колегата ѝ от сцената Алехандро Санс. Двамата се познават още преди тя да срещне футболиста и дори записаха няколко парчета. Напоследък отношенията им преминали от чисто приятелски към романтични, съобщава Noticias RCN. Чувствата се задълбочили, след като певицата напусна Испания и се премести да живее в Маями със синовете си от футболиста - Милан и Саша. Още тогава испанските медии обявиха, че тя взела това решение, за да бъде до „тайния си нов любим“. Сега става ясно, че въпросният мъж е 54-годишният Алехандро, който също живее в САЩ. Двамата изпълнители дори планирали да купят общ имот за инвестиция. Именно това обаче подсили слуховете за любов.

Именно Алехандро оказал помощ на Шакира по време на съдебния спор за попечителството на децата. Подкрепил я не само морално, но и с препоръка за адвокат. Навръх рождения ѝ ден на 2 февруари Алехандро поздрави колумбийката с мило съобщение в социалните мрежи: „Поздравявам те, празнувам и те обичам“.

Санс също е много популярен. Освен певец той е също така текстописец. Има 22 награди „Грами“ за латинска музика и 4 „Грами“. Творецът е баща на четири деца от три жени, а кръстник на сина му Дилян е виртуозният китарист Пако де Лусия.

Ударът по Пике е още по-голям, тъй като новият е запален фен на Реал и дори миналия сезон даде първи удар по топката в мач от Ла Лига.

Романтиката обаче не променя факта, че Шакира и Пике продължават да водят война. Бившият играч на Барселона бил бесен, тъй като му била поставена бариера. Според съдебното решение той има право да бъде с Милан и Саша по 10 дни месечно, затова и в последните дни от април долетял в Маями. Бившата обаче му дала синовете само за 8 дни, оправдала се, че вече бил с тях 2 в началото на месеца.

Това ядосало много Пике и сега той се стяга за реванш. Медиите в Испания твърдят, че е готов да заведе дело за съвместно попечителство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Секира

    6 0 Отговор
    За едни сватба, за други брадва

    Коментиран от #2

  • 2 Факира

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Секира":

    А за трети Шакира
  • 3 Табаков

    7 4 Отговор
    И защо ще оставиш такава прелестна жена,като Шекерката? Не го разбирам тоя пич Пике.
  • 4 ъгъл

    5 2 Отговор
    След като е запален/не се знае от кого и дали е имало късо съединение/този фен,изгорял ли е? Пожарната включила ли се е в гасенето му със струи вода?

    Коментиран от #5

  • 5 Гаглей

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "ъгъл":

    Чувство за хумор от Стряма, последната къща