Last news in Fakti

30 Септември, 2013 14:00 926 0

Икер Касияс започва преговори за наем с Милан

  • касияс-
  • милан-
  • реал мадрид-
  • наем

Вратарят с опция да премине под наем в италианския гранд

Икер Касияс започва преговори за наем с Милан - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Ръководството на Милан се готви да вземе капитана на Реал (Мадрид) Икер Касияс, пише sport.es. Двата клуба са в добри отношения, след като "белите" пуснаха без пари Рикардо Кака, сега може да примамят и Касияс с договор за 6 месеца под наем. Според sport.es, от Милан вече са говорили с агента на вратаря.
 
Първоначалните намерения на Касияс бяха да не напуска любимия клуб, но възможността да остане трети избор за Световното в Бразилия може да го подтикне към преминаване в друг клуб.
 
Интерес към Касияс проявиха още Борусия (Дортмунд) и Арсенал, но те едва ли ще се харесат на годеницата на вратаря Сара Карбонеро, която в около март-април се готви да роди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА