Last news in Fakti

15 Юни, 2023 10:33 6 126 5

Шакира с голям удар по Пике?

  • шакира-
  • пике

Твърдят, че отказала важна молба на бившия си съпруг

Шакира с голям удар по Пике? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Много известната певица Шакира май е решила да отмъсти на бившия си партньор Жерар Пике.

Бившият футболист поискал от нея разрешение децата им Милан и Саша да останат още пет дни в Барселона, за да присъстват на сватбата на брат му Марк, на която ще присъства и новото му гадже Клара Чиа. Събитието ще се състои на 23 юни.

Според споразумението за попечителство над непълнолетни, децата ще останат при баща им в Барселона до 19 юни, след като пристигнаха на 2 юни в Испания. След това те трябва да се върнат при майка си в Маями.

Въпреки молбите на Пике чрез неговите адвокати, Шакира е отказала, твърди Лорена Васкес в Y now Sonsoles, предава БЛИЦ.

Твърди се, че Пике е изневерявал на Шакира по време на връзката им.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иВан Хелсинг

    13 12 Отговор
    Кофти дребна женица не дава на децата да идат на сватбата на чичо си, а те най-вероятно си го обичат, както и той тях?

    Коментиран от #4

  • 2 Шака Зулу

    7 4 Отговор
    Давай, Шаки, уака, уака, уака.
  • 3 Тази

    6 6 Отговор
    Тази не спира да се излага ! Има се за голяма звезда , а показва дребна душа !!!

    Коментиран от #5

  • 4 Но пък вероятно майка си

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "иВан Хелсинг":

    обичат повече от чичката? Кофти е да са далеч от майка си повече от 2 седмици. Така че, хайде при мама!!! А онзи другар, пикето да пробва да врътне деца и на новата си "приятелка". Така ще е спокоен, че и около него ще щъкат деца. Пречка ще е само "онзи" слух, който твърдеше, че в същност новата на пике е... момче!!! Аййййй! Ако това е така, то Шакира е права да държи далеч децата си от "новата" на пике.
  • 5 Мха,

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Тази":

    Не само "че се има", но и е ГОЛЯМА звезда!!! В пъти повече от недоразумението шике! Още в началото не доумявах какво е видяла в него. Но любовта е сляпа. Аз обаче, истински се радвам, че Шакира загърби всичко след себе си и отново ще твори и радва публиката си!!! Бъдещето е пред нея! И малко са жените над 45 изглеждащи прекрасно и гъвкави като Шакира! Каквото и да пишат срещу нея, тя си остава една от най-хубавите жени и то с естествен, неподправен чар, пластична, гъвкава, енергична, винаги различна!!! Към всичко това прибавям и оригиналния й стил на пеене, мелодични и танцувални песни, с много оригинални аранжименти винаги! Шакира!!!