Last news in Fakti

2 Октомври, 2023 09:36 1 969 3

Шакира бе забъркана в невероятен скандал

  • джени гарсия-
  • шакира-
  • футбол-
  • певица-
  • скандал

Обвиненията идват от танцьорката Джени Гарсия, работила с колумбийката преди време

Шакира бе забъркана в невероятен скандал - 1


Бившата футболна половинка и известна певица Шакира бе забъркана в невероятен скандал. Обвиненията идват от танцьорката Джени Гарсия, работила с колумбийката преди време.

Тя твърди, че освен, че не е получила дължимото ѝ възнаграждение, е срещнала безобразно отношение и разказа интересни случки с участието на 46-годишната колумбийка.

"Направих 12 представления с нея и тя не ми плати. Щях да работя с нея и без тя да ми плаща, но начинът, по който се отнасяше с нас, танцьорите...", започна Джени Гарсия.

"Тя ме изведе от съблекалнята ми и бях полугола - без горнище. Тя също влезе в нашата баня, защото нейната беше счупена и охраната ни изведе. Когато излезе, тя дори не ни благодари. Говорих с охраната, за да ни пуснат вътре", каза тя.

Джени Гарсия разказа за още една неприятна ситуация. "Приятелката ми беше по клин и аз бях така, докато минаваха журналисти, охрана и всички останали. Това не е уважение", коментира танцьорката.

"Тя не ни благодари, тя обърна лицето си настрани от нас и ни извади от сцената. Заради много от тези неща, когато я срещнах лице в лице, загубих уважение към нея", допълни Гарсия.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ъгъл

    3 1 Отговор
    Скандал е между мъж и жена,а между две жени е просто недоразумение. Шакирата не била погледнала една от танцьорките....та от 10-15 танцьорки,които са на сцената,коя да гледа по-напред? Плюс това певицата пее на сцената,с каква танцьорка да се занимава,като трябва да гледа публиката,погледът й е насочен натам?!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.