Last news in Fakti

24 Юни, 2023 17:45 1 820 9

Мъри на среща с фенове на „Левски“: Ако има предложение, което ми харесва, ще започна работа

  • мъри-
  • стоилов-
  • левски-
  • костов

Стоилов не пожела да коментира новия треньор Николай Костов

Мъри на среща с фенове на „Левски“: Ако има предложение, което ми харесва, ще започна работа - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

Бившият треньор на „Левски“ - Станимир Стоилов, се срещна с фенове на “сините”. Той бе гост на фенклуба "Непримиримите - Синьо Хасково".

"Дойдох да уважа нашия фенклуб. Добре е всички да сме съпричастни с подобни събития", каза Мъри.

"На този етап няма нищо конкретно. Като всеки треньор - днеска тук, утре - там. Ако има предложение, което ми харесва, ще започна работа. Ако няма - ще почивам и ще чакаме по-добри времена. Нямам проблем с чакането", каза Станимир Стоилов, който не пожела да коментира състоянието на „Левски“ и новия треньор Николай Костов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 76433

    13 4 Отговор
    Мъри ти бе всичко за нас феновете. Не може преди мача с люляците да си тръгнеш. Сега си дошъл на среща-за какво? Да чуеш хвалебствените слова за себе си? Колко си велик? Велик щеше да си в Левски, сега си просто Мрънчо.
  • 2 така ли

    7 3 Отговор
    А каун макара искам,не искам....Лапни го целия до кокала и да се задавиш...
  • 3 да да

    6 1 Отговор
    Какво каза фон МрънкоМрънчевКаунов ?!Гъди,гъди...
  • 4 Бял хляБ

    9 0 Отговор
    Мъри е уважавал сините , като е прибирал заплата около 45-50 000 на месец ! При положение, че НЙП с години чака да платят дълговете си ! Честито на печелившия.....

    Коментиран от #7

  • 5 Боби

    1 10 Отговор
    Към коментар1
    Не се говори така приятелю! Имай уважение към човек , който е постигнал хиляди пъти повече в живота от теб! Не знам колко си фен на Левски , но толкова колкото Мъри е направил за Левски ти в100 живота няма да можеш да направиш!

    Коментиран от #9

  • 6 Левскар

    8 0 Отговор
    Във фен клуб на Левски не коментират Левски? А какво коментирате времето в Хасково или жените в Кърджали? Смешна работа Левскари се превърнаха в сектанти и изповядват някакъв култ към личността. Чорбарите по малко плакаха за Стойчо Младенов а тея реват за някакъв дето целуваше червената емблема. Като Левскар много ми е мъчно за любимият ми отбор.
  • 7 Алчен

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бял хляБ":

    45 000 лв е вземал преди да вземе купата. После заплатата му е увеличена до близо 60 000 лв и също има процент от трансферите на футболистите които е довел. Освен това преди това съди Левски и взе над 100 000 лв а ние събираме пари да не фалираме. И накрая сектанти го защитават като казват ама той си ги заслужи. Дари и да ги заслужи можеше да не е толкова алчен. А сега чака Сираков да се провали и Ивков да дойде на бял кон.
  • 8 Отбора

    7 0 Отговор
    при Мъри-борба да изпадане,Топчо тихо с труд изправи Отбора!E,е...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.