Last news in Fakti

24 Юни, 2023 18:33 969 0

ФКСБ отказали на ЦСКА 1948 смяна на домакинствата в Лигата на конференциите

  • цска софия-
  • уест хям-
  • фксб

Румънците са наказани от УЕФА да играят без публика заради инцидентите на мача с Уест Хем

ФКСБ отказали на ЦСКА 1948 смяна на домакинствата в Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС/Архив

От румънския ФКСБ (Футболен клуб Стяуа Букурещ) са отказали предложението на ЦСКА 1948 двата отбора да разменят домакинствата си във втория предварителен кръг на Лигата на конференциите, пише румънският вестник "Проспорт".

Според изтегления жребий ЦСКА 1948 трябва да бъде домакин в първия мач, който е предвиден за 26 юли, а на 3 август реваншът ще се играе в Букурещ, като ФКСБ ще бъде без фенове заради наказание на УЕФА от домакинството с Уест Хем.

От клуба от Букурещ вече предложиха вторият двубоя да се играе на стадион "Триумфалната арка", тъй като "Арена Национал" няма да е на разположение за първите летни мачове през сезона, предава БТА.

Генералният директор на ФКСБ Михай Стойка лично е отказал предложението на българския тим. "Те ни предложиха да играем първия мач в Букурещ, но не бях съгласен. Не знам дали е предимство да играеш първия мач у дома. Но мисля, че все пак е добре да домакинстваш в реванша, дори без фенове. Играеш вкъщи, спиш в леглото си", коментира Стойка пред "Проспорт".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА