Last news in Fakti

3 Юли, 2023 12:40 850 0

В Гърция: Лудогорец е близо до трансфера на босненски защитник

  • огнен вранеш-
  • лудогорец-
  • трансфер-
  • футбол

През миналото лято бившия играч на АЕК Атина и Андерлехт премина в турския Хатайспор, за който записа 15 мача

В Гърция: Лудогорец е близо до трансфера на босненски защитник - 1

Българският шампион Лудогорец е близо до трансфера на босненски защитник Огнен Вранеш, твърди гръцкото издание SDNA. Според информацията, двете страни са постигнали споразумение, като Вранеш ще сложи подписа си под двугодишен договор.

Преди няколко дни същото издание написа, че бившият босненски национал е отклонил предложението, но сега от Лудогорец са взели решение да изпълнят финансовите изисквания на 33-годишния футболист, който ще пристигне на „Хювефарма Арена“ като свободен агент.

През миналото лято бившия играч на АЕК Атина и Андерлехт премина в турския Хатайспор, за който записа 15 мача. След тежките земетресения Хатайспор преустанови участие в шампионата на южната ни съседка. Записалият 38 мача Босна и Херцеговина Вранеш е имал оферта и от водещ клуб от Кипър, но е много вероятно треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, да е имал основна роля в убеждаването на бранителя, след като му бе наставник именно в националния тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА