Last news in Fakti

3 Юли, 2023 14:30 1 368 2

Оферта за 1,2 млн. евро е пристигнала в ЦСКА 1948

  • георги русев-
  • футбол-
  • цска 1948

Офанзивният футболист впечатли специалистите и с играта си срещу Сърбия (1:1) в евроквалификацията миналия месец

Оферта за 1,2 млн. евро е пристигнала в ЦСКА 1948 - 1

Оферта за 1,2 млн. евро е пристигнала в ЦСКА 1948, съобщава Gong.bg. Предложението е от нидерландския Хееренвеен за национала Георги Русев, който направи отличен сезон в efbet Лига. Офанзивният футболист впечатли специалистите и с играта си срещу Сърбия (1:1) в евроквалификацията миналия месец.

Хееренвеен завърши на осмо място в Ередивизие и игра в плейофите за Лига на конференциите, но не успя да се класира за турнира. Русев, който вчера навърши 25 години, е обект на интерес и от три клуба в Чемпиъншип - Норич, Ипсуич и Уотфорд.

На този етап не е ясно дали ръководството на "червените" ще приеме офертата, тъй като не е тайна, че ЦСКА 1948 има амбиции да направи пробив в Лигата на Конференциите, а това трудно ще се случи без най-добрите играчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    Футболът е Бизнес
  • 2 Анималс

    1 2 Отговор
    Този е куц кон. На светлинни години от Фаетон, перлата от Гуадалупе