Last news in Fakti

8 Юли, 2023 14:00 1 445 1

Ново попълнение на Ман Юнайтед разгневи силно феновете на Челси с ВИДЕО от съблекалнята

  • мейсън маунт-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • фенове-
  • челси-
  • съблекалня

В него се вижда как той е заедно с баща си, а двамата са видимо развълнувани, като определят съблекалнята на тима като “дом” и “специална”

Ново попълнение на Ман Юнайтед разгневи силно феновете на Челси с ВИДЕО от съблекалнята  - 1

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Мейсън Маунт разгневи силно феновете на бившия си тим Челси с видео от съблекалнята на “Олд Трафорд”, което се появи вчера в социалните мрежи. В него се вижда как той е заедно с баща си, а двамата са видимо развълнувани, като определят съблекалнята на тима като “дом” и “специална”.

“Мейсън…тази съблекалня, дом, у дома сме. Кой би си помислил, когато те доведох тук като малко момче,” казва баща му Тони.

Мейсън Маунт отвръща: “Знам, наистина е специално, нали?”

Това, естествено, не бе добре прието от феновете на лондончани, тъй като халфът прекара на “Стамфорд Бридж” цели 18 години и премина през всички юношески гарнитури на клуба, за да запише 195 мача и 33 гола за отбора. Това обаче не попречи на феновете на Челси да оприличат поведението му на това на Тибо Куртоа, който също опражни натиск към ръководството, за да бъде пуснат в Реал Мадрид.

Вчера Манчестър Юнайтед започна подготовка, а Мейсън Маунт взе участие в първата тренировка на тима за това лято.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 866

    0 0 Отговор
    мен какво ме интересува това