Last news in Fakti

22 Юли, 2023 11:00 1 749 0

Ето коя суперзвезда поздрави Меси (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер маями-
  • лейкърс-
  • леброн джеймс

Двамата се прегърнаха и размениха няколко думи

Ето коя суперзвезда поздрави Меси (ВИДЕО) - 1

Преди началото на двубоя за Купата на лигата между Интер Маями и Круз Азул (2:1) Лео Меси бе поздравен топло от суперзвездата на Лейкърс - ЛеБрон Джеймс. Двамата се прегърнаха и размениха няколко думи. ЛеБрон игра за Маями от 2010 до 2014 г. и спечели две титли в НБА с отбора.

Меси влезе като резерва в 54-ата минута на мача за Купата на лигата с Круз Азул (2:1) и вкара победния гол от пряк свободен удар в добавеното време на срещата. След срещата той не скри радостта си от страхотния дебют за новия си отбор.

„Искахме да спечелим заради нашите фенове. И за мен беше важно да започна с победа. Пред мен се откри последният шанс за гол в мача и за щастие успях. Посвещаваме победата на Иън Фрей, който за съжаление получи контузия", заяви Меси.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА