Last news in Fakti

22 Юли, 2023 12:00 1 376 1

Дарлан разтрогна с Гремио, чакат го в Левски

  • дарлан-
  • левски-
  • гремио-
  • футбол

Той е чакан в София в неделя, след което ще премине медицински изследвания и ще подпише сус "сините"

 Дарлан разтрогна с Гремио, чакат го в Левски  - 1

В бликите дни Левски ще се сдобие с второ ново попълнение. В началото на тази седмица "сините" привлякоха Асими Фадига, а в първите дни на следващата ще обявят официално и трансфера на бразилския халф Дарлан. Вчера 25-годишния футболист официално разтрогна договора си с Гремио, а от клуба потвърдиха новината.

Дарлан със сигурност преминава в Левски. Той е чакан в София в неделя, след което ще премине медицински изследвания и ще подпише сус "сините". Въпреки че играчът ще премине като свободен агент на "Герена", от Гремио ще получат процент от бъдеща продажба на полузащитника, пишат медиите в Бразилия.

За последно Дарлан е играл на 16 април. Той влиза в игра при победата с 1:0 над Сантос.

Бразилецът няма паспорт на страна от Европейския съюз. Той ще се превърне в шестия такъв играч на "Герена" след сънародниците си Цунами, Уелтън, Роналдо и Рикардиньо, както и панамецът Хосе Кордоба. В групата за мач от първенстото могат да попадат петима подобни футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Металург

    3 1 Отговор
    За последно е играл на 16 април? Значи е някаква много, ама много дълбока резерва. Само не разбрах за 16 април. Тази или миналата година